BIZLife: NOVO NA TRŽIŠTU: Jedinstveni koncept ZAŠTITE ZDRAVLJA zaposlenih i klijenata

Prevent point, poslujući pod sloganom “Preventiva je život”, predstavlja jedinstveni koncept za zaštitu zdravlja zaposlenih i klijenata sa jasno definisanom misijom – da probudi svest kod ljudi o važnosti prevencije!

Usled nastanka nove epidemiološke situacije u vezi sa Covid-19, kako širom sveta tako i u Srbiji, pojavila se uvećana potreba za raznim sredstvima za zaštitu. Na tržištu su se pojavili razni proizvodi poput maski, rukavica, alkohola i antibakterijskih gelova različitog cenovnog ranga, a samim tim i kvaliteta. Snabdevenost je varirala s obzirom na uvećanu potrošnju, a samim tim je i kvalitet navedenih sredstava doveden u pitanje.

Prevent point je prepoznao potrebu i osmislio inovativan proizvod italijanskog dizajna koji vrhunskim kvalitetom i pristupačnom cenom ispunjava očekivanja korisnika i pruža maksimalnu zaštitu u svakom trenutku!

MODERAN DIZAJN, EKO-PRIJATELJSKI KONCEPT, PRISTUPAČNA CENA

Prevent point set je osmišljen sa idejom da na jednom mestu pruži sve što je potrebno da se zaposleni i klijenti osećaju bezbedno i sigurno.

Odlikuju ga pristupačna cena i eko-prijateljski koncept. Moderan dizajn i jednostavno sklapanje čine ga praktičnim i lako prilagodljivim svakom tipu prostorije, uz preporuku da se pozicionira na ulazu kao podsetnik da je prevencija ključna za zaštitu zdravlja pojedinca a samim tim i kolektiva.

Ovaj inovativan koncept, pored Prevent point gela, pruža mogućnost postavljanja i dodatne zaštitne opreme poput rukavica, maski, maramica, itd., sve po želji klijenta.

INOVATIVNA FORMULA SA 70% ALKOHOLA, ALOA VEROM I GLICERINOM

Za zaštitu klijenata i zaposlenih, tim stručnjaka kompanije kreirao je Prevent point antibakterijski gel po jedinstvenoj italijanskoj recepturi, od vrhunskih sastojaka i proverenih sirovina.

Svakoj bočici je posvećena posebna pažnja, a sam kvalitet garantuje i inovativna formula sa 70% alkohola koja sa sigurnošću ubija bakterije i gljivice.

U želji da svojim klijentima obezbedi proizvod koji će pored zaštite u isto vreme da hidrira ruke, tim stručnjaka kompanije je dodao dva veoma važna sastojka koji pružaju neophodnu negu – glicerin i ekstrakt aloa vere.

Još jedan od benefita Prevent point gela je osvežavajući miris koji sigurno neće ostaviti ravnodušnim svoje korisnike.

Kako bi se prilagodili različitim životnim aktivnostima kupaca, Prevent point tim se postarao da gel bude dostupan u različitim militražama od 100ml500ml i 1l.

U okviru Prevent point asortimana, razvijeni su i drugi specifični proizvodi poput alkohola, dezinficijensa, dezobarijera, maski i rukavica, sa ciljem da se pruži sveobuhvatna zaštita korisnicima.

Posvećenost kompanije kreiranju proizvoda je definisana visokim standardima! Da su kvalitet i bezbednost proizvoda, uz stalnu brigu o kupcima prioriteti kompanije svedoče i sertifikati ISO 9001:2015 i Safe guard!

Prevent point proizvodi pronalaze put do srca sve većeg broja korisnika o čemu govori i činjenica da danas ovaj brend beleži 4.000 prodatih displeja, preko 100.000l gela i 70.000 komada gela od 100ml. Pored toga, pozitivni komentari zadovoljnih korisnika potvrđuju da kompanija uspešno prepoznaje njihova očekivanja i potrebe.

Do sada su proizvodi bili dostupni za poručivanje samo putem SAJTA, a od nedavno se mogu pronaći i na policama Lilly drogerija i NIS benzinskim pumpama.

Izvor: BIZLife

Foto: Promo

Piše: Jovana Lazić

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *